Uw woning Of kantoor comfortabel op temperatuur?

Het is fijn om in een behaaglijke temperatuur te vertoeven. Om dit zo comfortabel mogelijk te doen is een airco/warmtepomp een ideale oplossing. De airco/warmtepomp zorgt er namelijk voor dat de temperatuur binnen enkele ogenblikken op de gewenste ingestelde temperatuur voor een aangename sfeer zorgt.

Ons Huismerk LG

LG heeft een groot productportfolio op het gebied van klimaatbeheersing voor uw woning, bedrijfspand of werkplek. Voor iedere situatie kunnen wij u een passend voorstel doen. LG airco’s zijn voorzien van een warmtepomp functie waarbij deze naast koelen ook kunnen verwarmen. Slimme technieken zorgen ervoor dat bij extreme temperaturen de unit zuinig de gewenste temperatuur bereikt.

airco.jpg

Montage

Wij zijn een technisch installatiebedrijf en kunnen uw gehele montage uit handen nemen. Naast het installeren van de airco unit kunnen wij deze inregelen, onderhouden en elektrotechnisch aansluiten. Wij kunnen u ook voorzien van de juiste materialen om eigen energie op te wekken welke u kunt gebruiken voor de werking van de Airco unit.

Airco's