Installatie Zonnepanelen

Laat uw zonnepanelen vakkundig installeren zo bent u ervan verzekerd dat u onbezorgd eigen duurzame energie kunt opwekken!

Mogelijkheden

Hellend dak

De montage op een hellend oftewel een schuin-dak is voor ons geen enkel probleem. Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing. Heeft u een dakvlak belegd met pannen, bitumen, damwand profielplaat of golfplaten dan hebben wij de juiste onderconstructie voor elke klus.

zonnepanelen.jpg

Platdak

Onze platdak systemen zijn vervaardigd uit aluminium en hebben door de stevigheid weinig ballast nodig om op een dak te blijven staan.

De rubbergranulaat voeten zorgen voor voldoende frictie op uw dakbedekking en kan onderliggend stof/vuil en water er eenvoudig onderdoor.

zonnepanelen.jpg

Indak

We zijn meer dan een groepje experts. We zijn een familie van gelijkgestemden en we gebruiken onze passie en wat we kunnen om echt een verschil te maken.

 

Btw-teruggave zonnepanelen

Wist u dat het mogelijk is om de BTW op zonnepanelen terug te vorderen? Als u via ons een zonnestroom systeem aanschaft kunnen wij via een erkende boekhouder de BTW voor u terug laten vorderen.

In welke situatie kunt u BTW terugvorderen?
Informatie van de Belastingdienst: Eigenaren van zonnepanelen (belastingdienst.nl)

Als Particulier
Koop je een zonnestroom installatie voor de 1ste keer dan komt u wellicht in aanmerking om de BTW op de aanschaf terug te vorderen via de btw-regeling particulieren van de belastingdienst.

  • U bent eigenaar van de woning?
  • Uw naam staat op het energiecontract?
  • U bent geen ZZP’er
  • U doet dan aangifte met forfait

Forfait
De fiscus noemt dit de energie forfait welke is vastgesteld. Dit bedrag is op € 20,00 gezet per 1000 Wp geïnstalleerd vermogen welke op de btw-teruggave in mindering zal worden gebracht.

Als ZZP’er
Koop je zonnepanelen voor je woning of je bedrijfspand dan dien je de btw-teruggaaf voor de zonnepanelen op je normale BTW aangifte te doen. De fiscus werkt dan niet met forfaitaire bedragen maar dien je de verschuldigde btw zelf te berekenen.

Als BV of VOF
Voor de fiscus is het belangrijk om te weten waar je de panelen gaat plaatsen op je onderneming of privéwoning.

  • Voor uw eigen woning
    Dan kun je de regeling volgen als zijnde particulier
  • Voor uw onderneming
    Dan kun je de BTW terugvragen via je normale aangifte. Let er wel op dat je dan altijd de btw dient te berekenen over de opgewekte energie

 

zonnepanelen.jpg